Mooringo

Titel: Mooringo

Klient: MooringoBobbyHouston

År: 2016

Tidsåtgång: 3 veckor

Mooringo kom till Bobby Digital Studios för att få hjälp med lanseringen av sin app på båtmässan i Göteborg. Jag var med och tog fram idé till animation, storyboard och grafik samt animerade ihop det hela. Filmen loopades vid deras monter, översattes och används i webbaserad kommunikation.

Don’t Waste Your Waste

Titel: Don’t Waste Your Waste

Klient: Länsstyrelsen Östergötland < Dedicate < Sapp

År: 2011

Tidsåtgång: 6 veckor

Don’t Waste Your Waste gjordes i Flash, och var ett av mina första stora projekt. Den användes för ett EU-projektet “Waste 2 Energy” och ämnade att sprida fördelarna med god sophantering. Jag hade en voiceover och grafisk stil att följa, annars hade jag fria händer att komma på innehåll, animera och färdigställa filmen.

Hemköp

Titel: Coca-Cola / Stadsmissionen

Klient: Hemköp < ReleventBobbyHouston

År: 2016

Tidsåtgång: 2 dagar

Filmen låg loopad tillsammans med andra upplysningar och reklaminslag på monitorer på Hemköps butiker under en kampanj. Allt grafisk material levererades och jag animerade rörelser och övergångar.

Marion’s Gastro Diner

Titel: Marion’s Gastro Diner

Klient: Marion’s Gastro Diner < Stylt < Sapp

År: 2012

Tidsåtgång: 2 veckor

Mitt allra första projekt, grafik och stroryboard gjordes på reklambyrån Stylt, och jag animerade ihop delarna med stöd av en VO. Filmen efterbehandlades på Sapp för att ge retrolook.

Set Connect

Titel: Set Connect

Klient: Set Connect < Crisby

År: 2013

Tidsåtgång: 2 veckor

Här fick jag utforska ett minimalistiska språk, och berätta så mycket som möjligt genom ett fåtal former och rörelser. Jag hade VO att luta mig mot när jag gjorde tog fram idén, gjorde storyboard och animerade slutresultatet.